خبرگزاری مهرخبرهای کرونا

بندرعباس درآستانه موج جدید کرونا/ وضعیت شیوع نگران کننده است

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالجبار ذاکری صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران در خصوص آخرین وضعیت شیوع کرونا در شهرستان بندرعباس بیان داشت: اگر مردم در شرایط کنونی دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نکنند تا دو هفته آینده قطعاً شاهد افزایش موارد بستری و سپس فوت ناشی از کرونا خواهیم بود.

ذاکری عنوان کرد: ویروس کووید ۱۹ در شهر بندرعباس به سرعت در حال گردش و ابتلای افراد است و این در حالی است که گردش نوع جهش یافته کرونا نگرانی ما را چند برابر کرده است.

وی خاطرنشان کرد: بدینوسیله لازم است مردم عزیز از ترددهای غیر ضروری بپرهیزند، در دور همی و تجمعات به هیچ عنوان شرکت نکنند، زدن ماسک را از خانه تا خانه جدی بگیرند و کارکنان ادارات نهادها موسسات و شرکتها با حساسیت بیشتر پروتکل‌های بهداشتی در محل کار را رعایت کنند.

ذاکری تصریح کرد: ورزشکاران انجام تمرینات و مسابقات را به زمان دیگری موکول کنند. همچنین شهروندان در صورت وجود کمترین علائم حتماً به مراکز کووید یا کلینیک‌ها و مطب‌های پزشکان مراجعه و حتماً تست کرونا بدهند و در صورت ابتلا تحت درمان قرار گیرند؛ همه افراد علامتدار حتماً قرنطینه مناسب را رعایت نمایند تا سایر اعضای خانواده آلوده نشوند.

منبع: خبرگزاری مهر

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا