خبرگزاری مهرخبرهای کرونا

روند ترزیق واکسن کرونا در زنجان روند خوبی را طی می کند

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز قزلباش شامگاه یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران استان زنجان که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، افزود: در استان زنجان روند ترزیق واکسن کرونا به خوبی جلو می‌رود.

وی اظهار کرد: در استان آمادگی لازم وجود دارد تا به محض ورود واکسن‌های جدید در اسرع وقت، دوزهای بعدی نیز تزریق شوند.

رئیس علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه برای تزریق دوزهای بعدی در سطح شهرستانها نیز اطلاع رسانی خواهد شد، گفت: براساس گروههای سنی واکسیناسیون طبق برنامه ریزی های انجام می‌شود.

قزلباش تاکید کرد: طی مدت واکسیناسیون، عوارض شدیدی با تزریق واکسن در استان مشاهده نشده است.

وی با بیان اینکه در سطح کشور سامانه‌ای برای ثبت عوارض واکسن ایجاد شده است، ابراز داشت: علت بروز فردی که عوارض داشته به صورت روزانه در آن ثبت می‌شود.

رئیس علوم پزشکی استان زنجان تصریح کرد: زنجان در مورد دستورالعمل ابلاغی برای برگزاری انتخابات جزو استان‌هایی است که حتی قبل از پروتکل‌های کشوری، پروتکل‌های بهداشتی مدون و بسیار خوبی را آماده کرده است.

قزلباش گفت: در کمیته‌های فرماندهی استان نیز برای مقابله با کرونا هماهنگی‌های لازم را انجام داده است.

وی تصریح کرد: آمادگی لازم برای برگزاری هرچه بهتر انتخابات در استان وجود دارد و نظارت‌ها در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط ارگان‌های مختلف برای برگزاری هرچه بهتر انتخابات انجام خواهد گرفت.

رئیس علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه واکسن‌های جدید وارد کشور شده و در حال توزیع است، گفت: استان زنجان، مرکز تامین و توزیع واکسن شمالغرب است و به زودی واکسن‌ها را تحویل می‌گیرد.

منبع: خبرگزاری مهر

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا