خبرگزاری مهرخبرهای کرونا

۴۹ بیمار مبتلا به کرونا در خراسان شمالی بستری شدند

به گزارش خبرنگار مهر، سید احمد هاشمی عصر پنج شنبه در گفتگوی خبری با شبکه اترک خراسان شمالی اظهار کرد: طی شبانه روز گذشته ۳ بیمار مبتلا به کرونا در خراسان شمالی جان خود را از دست دادند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی همچنین از بستری ۴۹ بیمار طی شبانه روز گذشته خبر داد.

وی افزود: اکنون ۲۱۴ نفر در بیمارستان‌های استان بستری هستند که این عدد نسبت به روز گذشته اندکی کاهش داشته است اما در مجموع میزان بستری روزانه و تعداد کل افراد بستری شده به یک ثبات رسیده است.

هاشمی با اشاره به اینکه همچنان وضعیت استان بحرانی است، گفت: میزان استفاده از ماسک در خراسان شمالی ۶۰ درصد است که نشان می‌دهد مردم پروتکل‌های بهداشتی را نسبت به ماه‌های گذشته به میزان کمتری رعایت می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تاکید کرد: برگزاری عروسی‌ها و دورهمی اصلی ترین عامل شیوع کرونا در این مدت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: همه گروه‌های سنی اعلام شده برای دریافت واکسن باید از طریق مراجعه به آدرس salamat.gov.ir ثبت‌نام کرده تا به ترتیب سنی به صورت هوشمند و از طریق پیامک نوبت‌دهی شوند و از هرگونه مراجعه به صورت حضوری و بدون نوبت خودداری کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا