خبرگزاری مهرخبرهای کرونا

نوسان کرونا در گلستان/ ۲۹۲ بیمار بستری هستند

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا فاضل شامگاه جمعه در گفتگوی خبری اظهارکرد: تعداد بیماران بستری کرونایی در گلستان افزایشی شده و در روزهای اخیر به ۳۱۶ نفر رسیده بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان افزود: اما هم اکنون تعداد بستری‌های کرونایی ۲۴ نفر نسبت به روز گذشته کمتر شده و در حال حاضر ۲۹۲ بیمار در مراکز درمانی گلستان بستری هستند.

وی ادامه داد: از این تعداد ۶۰ نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری بوده و ۲۳ نفر هم با دستگاه ونتیلاتور متصل هستند.

فاضل در خصوص رنگ بندی شهرها هم گفت: طبق آخرین وضعیت شهرستان های گرگان، علی آبادکتول، آق قلا، بندرترکمن، مینودشت و کلاله در شرایط نارنجی و بقیه شهرستان ها در وضعیت زرد قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از همه مردم خواست تا با رعایت پروتکل های بهداشتی و عدم حضور در تجمعات به قطع زنجیره شیوع کرونا کمک کنند.

طبق گفته علی باقری، مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت گلستان در استان بیش از ۶۵ هزار نفر واکسن مرحله اول کرونا را دریافت کرده و تزریق واکسن به گروه های هدف ادامه دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا