خبرگزاری مهرخبرهای کرونا

افزایش روزانه شمار مبتلایان به کرونا در گلستان

به گزارش خبرنگار مهر، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گلستان، سعید گل فیروزی اظهار کرد: تعداد بیماران مبتلا به کرونا در روز سه شنبه چهار مردادماه، ۳۲۲ نفر بوده که به نسبت روز قبل ۱۵ نفر افزایش داشته است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گلستان ادامه داد: این افزایش بیماران زنگ هشداری برای رعایت هر چه بیشتر پروتکل‌های بهداشتی است.

وی افزود: همه افراد باید نسبت به حفظ فاصله گذاری اجتماعی و همچنین زدن ماسک اقدام کرده و افراد بالای ۱۸ سال نیز نسبت به تزریق دز یادآور عمل کنند.

گل فیروزی همچنین گفت: از ۳۲۲ بیمار مبتلا به کرونا در گلستان، ۳۷ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بستری و ۲۰ بیمار به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گلستان ادامه داد: هم اکنون شهرستان آق قلا در وضعیت آبی و کم خطر قرار داشته و شهرستان بندر ترکمن نیز به عنوان شهرستان قرمز و پرخطر استان معرفی شده است.

وی افزود: در حال حاضر شهرستان‌های گرگان، کردکوی، علی آباد کتول، گالیکش، مراوه تپه و مینودشت نیز در وضعیت نارنجی و باقی شهرستان‌های گلستان همچون، رامیان، بندرگز، گنبد، آزادشهر و گمیشان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

منبع: خبرگزاری مهر

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا