خبرگزاری مهرخبرهای کرونا

زنگ خطر کرونا با کاهش شهرهای آبی در گلستان به صدا درآمد

به گزارش خبرنگار مهر، سیدعلی مهاجر ظهر یکشنبه در جلسه ستاد استانی کرونا اظهارکرد: با توجه به کاهش شهرستان های آبی و افزایش شهرستان های زرد و نارنجی در استان، ستاد کرونا در شهرستان ها فعال شده و تدابیر پیشگیرانه را مد نظر قرار دهد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان افزود: با آمادگی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و تعامل و همکاری همه اعضای ستاد و اتخاذ برنامه‌های پیشگیرانه امیدواریم وضعیت رنگ بندی شهرها بهبود یابد.

وی عادی انگاری به وجود آمده در جامعه و کاهش روند واکسیناسیون را موجب افزایش مبتلایان دانست و افزود: همه دستگاه ها به خصوص اداره کل فرهنگ و ارشاد و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی با استفاده از ظرفیت اطلاع رسانی خود مردم را نسبت به تکمیل فرآیند واکسیناسیون ترغیب کنند.

مهاجر تأکید کرد: مطمئناً با افزایش مبتلایان کرونا و نارنجی و قرمز شدن رنگ بندی شهرستان های استان محدودیت‌های بیشتر و سخت تری اعمال خواهد شد لذا باید پیشگیری و واکسیناسیون را در دستور کار قرار دهیم.

گفتنی است رنگبندی شهرستان های استان به شرح ذیل اعلام شد است، رامیان، علی آباد، کردکوی، گالیکش در وضعیت آبی: آزادشهر، آق قلا، بندرکز، کلاله، گرگان، گمیشان، گنبدکاووس، مراوه تپه، مینودشت در وضعیت زرد و بندرترکمن در وضعیت نارنجی قرار دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا